VOLWASSEN DRIEWIELERS

Bij H&H Dutch Bikes bent u aan het juiste adres als het gaat om volwassen driewieler fietsen.

Bij H&H Dutch Bikes heeft u namelijk de Beste Deal op het net als het gaat om volwassen driewieler fietsen.

Gepaard met onze unieke service willen wij onze klanten zo goed mogelijk helpen met het uitkiezen van een geschikte driewieler fiets.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de driewieler fietsen tegen een leuke tarief proef te rijden aan uw eigen deur! Namelijk voor € 75 euro kunt u de fiets op afspraak aan uw deur krijgen voor een proefrondje. Zo zit u nergens aan vast en kunt u de fiets op eigen gemak bij u in de straat uit proberen. Bevalt de fiets en wilt u deze bestellen? Dan worden de kosten van € 75 ,- euro verrekend met de kosten van de fiets en betaalt u het resterende bedrag bij!
Bevalt de fiets niet omdat deze te groot of toch niet naar verwachting is? Dan betaalt u gewoon de kosten voor het proefrijden en wordt de fiets weer meegenomen door onze koeriersdienst.

Momenteel kunt u bij ons op afspraak een proefrondje maken in Rotterdam [ Fietshemel Rotterdam ] en eventueel ook in Purmerend kunt u terecht voor een proefrondje. Als u langs wilt komen dient u wel van te voren te bellen en een afspraak te maken zodat onze collega’s de fiets afmonteren en klaar zetten voor u.

Heeft u interesse in een proefrit, dan horen wij dat graag en staan wij klaar voor u!

Show Filters
Show Filters
Sorteer op
Fietsmerk
Remmen
Versnellingen
Framekleur