DAMES

Damesfiets 28 inch of een transportfiets 28 inch kopen?

Wilt u een stevige en betaalbare damesfiets kopen? Of wellicht een damesfiets cadeau doen?
Bij H&H Dutch Bikes bent u aan het juiste adres en heeft u keuze uit
een ruim assortiment moederfietsen, omafietsen, stadsfietsen en transportfietsen.

 

Show Filters
Sorteer op
Wielmaat ( t.o.v lichaamslengte)
Fietsmerk
Remmen
Framemaat ( t.o.v lichaamslengte)
Versnellingen
Framekleur
Show Filters

Ons aanbod aan damesfietsen bestaat uit de volgende merken, namelijk;
AVALON, POPAL, ALTEC, VOGUE, SPIRIT, BSP, BATAVUS, PUCH, STATIC en HIGHLANDER
Over het algemeen zijn onze damesfietsen allemaal direct leverbaar uit onze eigen voorraad.
Dit maakt dat wij u altijd een snelle levertijd kunnen garanderen.

Om te beginnen raden wij u aan om eerst de juiste framemaat te selecteren in de filter opties. Hierdoor krijgt u alleen de geschikte fietsen voor uw lichaamslengte te zien. Komt u er toch niet uit of heeft u vragen, dan staan wij u graag te woord per chat.

 

Vogue transportfietsen Fietsen

Transportfietsen voor dames

Bij H&H Dutch Bikes kunt u makkelijk dames transportfiets bestellen. En om het nog mooier te maken bieden wij u de beste deal in heel Nederland! Bij ons geniet u namelijk van een gratis verzending in heel Nederland. Plaatst u bestelling voor 13.00 uur, dan kunt u de volgende werkdag uw stevige transportfiets thuis verwachten! Bij H&H Dutch Bikes hebben wij een ruime assortiment aan damesfietsen en voornamelijk dames transportfietsen! Dat houdt in dat u bijna altijd een passende fiets met de gewenste uitrusting kunt vinden! Kortom bij H&H Dutch Bikes vindt u gegarandeerd een damesfiets die op uw wensen aansluit!

Bestel uw damesfiets bij H&H Dutch Bikes en profiteer van de Beste Deal!

Transportfiets kopen is nog nooit zo makkelijk en betrouwbaar geweest! Bij H&H Dutch Bikes weet u dat u een veilige fiets in huis haalt! Als u de fiets door ons laat afmonteren, weet u dat de veiligheid op orde is! Dat komt omdat de fietsen door met een checklist nogmaals nagelopen worden nadat deze gemonteerd is! Dat maakt onze dames transportfietsen zeer duurzaam en uiteraard veilig! Gezien onze ervaring in de branche weten wij inmiddels perk merk en per type merk fiets de kleine maar fijne punten om deze zo goed mogelijk af te monteren!

Voor elke dame is er een geschikte fiets! Uiteraard zijn er wat eisen gesteld aan de wensende fiets.  Zo kunt u denken of u nou een terugtraprem transportfiets wilt hebben of een stadsfiets met handremmen. Alles is mogelijk, echter is het wel belangrijk om dat van te voren alvast vast te stellen zodat u snel bij een passende fiets uitkomt!

Bij H&H Dutch Bikes heeft u 4 type Damesfietsen met wielmaat 28 inch, namelijk:
Transportfietsen
Stadsfietsen
Omafietsen
Elektrische fietsen