Transportfietsen

Transportfietsen: Damesfietsen
Een betaalbare dames transportfiets kopen?
Bij H&H Dutch Bikes bent u aan het juiste adres en heeft u keuze uit
een ruim assortiment aan dames transportfietsen, moederfietsen, stadsfietsen en natuurlijk de beste omafietsen.Transportfietsen voor dames zijn de afgelopen jaren zeer Populair! Wij hebben allemaal steeds meer spullen mee te nemen naar werk of naar school. Dan is een transportfiets een ideale oplossing om spullen veilig mee te vervoeren.

Show Filters
Sorteer op
Wielmaat ( t.o.v lichaamslengte)
Fietsmerk
Remmen
Framemaat ( t.o.v lichaamslengte)
Versnellingen
Framekleur
Show Filters

Dames transportfietsen kopen doe je het beste bij nieuwefiets-kopen.nl!

Wij bieden u de scherpste deals als het gaat om dames transportfietsen, dames transportfietsen met N3 versnellingen, Dames transportfietsen met N7 versnellingen, dames transportfietsen met handremmen of wellicht een dames transportfiets met versnellingen en handremmen! Bij nieuwefiets-kopen.nl is het allemaal mogelijk en dat gepaard met de beste deals en service! Dus aarzel niet en zoek uw mooie dames transportfiets vandaag nog uit! Dan zorgen wij dat deze binnen enkele werkdagen bij u thuis geleverd wordt!

Welke transportfiets past het beste bij uw rijgedrag?

Wij hebben een brede assortiment aan transportfietsen! Alle dames transportfietsen hebben een wielmaat 28 inch! Alleen nog even kijken welke framemaat het beste bij u past! De Meeste Dames transportfietsen zijn uitgevoerd in framemaat 50cm, 53cm of 57cm. Dames transportfietsen van Popal zijn vaak uitgevoerd in framemaat 53cm, echter heeft Popal tegenwoordig ook transportfietsen met framemaat 50cm & 57cm doorgevoerd! Bij Vogue dames transportfietsen heeft u alleen te maken met 50cm en 57cm framematen. De meeste dames transportfietsen hebben een terugtraprem oftewel een remnaaf! Als u naar de transportfietsen met handremmen opzoek bent, dan is het makkelijk om deze in de filter in te stellen! Dan weet u zeker dat u fietsen bekijken waar handremmen op zitten! Een groot deel van onze dames transportfietsen hebben ook een combinatie van ene remnaaf, een terugtraprem zeg maar in combinatie met een handrem alleen op het voorwiel! Bekijk de specificaties van de producten mits u daar naar geïnteresseerd bent!

Merken Dames Transportfietsen

Wij leveren onze damesfietsen in de volgende topmerken, namelijk:
BSP, AVALON, POPAL, ALTEC, VOGUE, TROY & HIGHLANDER
Over het algemeen zijn de fietsen vrijwel allemaal direct leverbaar uit eigen voorraad.
Zodoende kunnen wij u een snelle levering garanderen!

Aan de hand van ons professioneel opgestelde maattabellen, helpen wij u ook op weg in het kiezen van de juiste wielmaat en framemaat. Wij hopen hiermee het voor u makkelijker te maken om de juiste fiets te kopen die het beste bij u past.

Uw transportfiets online bestellen bij H&H Dutch Bikes, nieuwefiets-kopen.nl

Bestel uw dames transportfiets online bij nieuwefiets-kopen.nl en profiteer van de beste deals als het gaat om betaalbare transportfietsen! Transportfietsen bestellen voor dames is bij nieuwefiets-kopen.nl een fluitje van een cent! Zo komt u binnen een paar seconden achter welke framemaat het beste bij u past en is het bestelproces voor rest vanzelf sprekend! Plaatst de gewenste dames transportfiets in uw winkelmand en ga door naar check-out voor de betaalmogelijkheden! Zorg wel dat u de juiste framemaat en kleur selecteert in de check-boxen.

Waar staat de N3, N7 en N8 voor?

Weetje: “N3”, “N7” en “N8” staat voor de aantal versnellingen die op de dames transportfiets zit, namelijk voor Naafversnellingen! Dat houdt in dat de versnellingen niet buiten het velg zitten maar in de velg! Het voordeel hiervan is dat u ten alle tijden kunt schakelen zelfs als u niet fiets en voor het stoplicht stilstaat! Het voordeel ervan is dat als u bij het stoplicht in een zware versnelling aankomt zetten en stopt dat u dan zonder opgang te komen kunt schakelen naar een lichtere stand en zodoende kunt deze naar mate uw vaart toeneemt steeds zwaarder maken door te schakelen naar de hogere standen!