Moederfietsen 28 inch bestellen doe je bij H&H Dutch Bikes!

Moederfiets kopen? Bij H&H Dutch Bikes bent u aan het juiste adres! In dit geval bieden wij u meer dan de beste deals! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in moederfietsen m.b.t. het afmonteren van de fietsen wat de veiligheid en de duurzaamheid van de mamafietsen op orde stelt! Kortom bieden wij alle mama’s en hun kleine bengeltjes de beste Deal!

Koop uw moederfiets bij H&H Dutch Bikes en profiteer van onze deals! Een moederfiets veilig afmonteren is uiteraard een belangrijke kwestie en dat snappen wij bij H&H Dutch Bikes! Gezien het feit dat u met een kleintje(s) gaat fietsen, is het uitermate belangrijk dat de veiligheid goed op orde is en dat de fiets twee keer nagelopen wordt door onze experts!

Bij H&H Dutch Bikes bieden wij u de mooiste moederfietsen tegen een scherpe prijs en zorgen wij ervoor dat u er geen zorg aan overhoudt als het gaat om veilig fietsen! Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een proefrit? Dan heten wij u van harte welkom in onze showroom te Rotterdam!

Aldo Comfort 26 inch N3 handremmen Ultra Lage instap fiets 42cm blauw

669,00

Aldo Comfort 26 inch N7 handremmen Ultra Lage instap fiets 42cm blauw

749,00

Aldo Comfort 26 inch RN3 terugtraprem Ultra Lage instap fiets 42cm blauw

669,00

Aldo Comfort 26 inch terugtraprem Ultra Lage instap fiets 42cm blauw

599,00

Aldo Comfort N3 handremmen Ultra Lage instap fiets 28 inch 46cm blauw

669,00

Aldo Comfort N3 Ultra Lage instap fiets 28 inch 46cm blauw

669,00

Aldo Comfort N7 handremmen Ultra Lage instap fiets 28 inch 46cm blauw

749,00

Aldo Stadsfiets Lage instap fiets 28 inch 46cm blauw Terugtraprem 1-speed

579,00

Aldo Stadsfiets N3 handremmen Lage instap fiets 28 inch 46cm bruin

799,00

Aldo Stadsfiets N7 handremmen Lage instap fiets 28 inch 46cm bruin

899,00

Bsp La Dolce Vita N7 Moederfiets 28 inch Blauw Glans 2022

849,00

Bsp La Dolce Vita N7 Moederfiets 28 inch Desert Glow Matt 2022

849,00

Welke eigenschappen heeft een moederfiets of mamafiets?

Moederfietsen zijn fietsen met een verlengde frame wat het opstappen en en afstappen makkelijker maakt door net even wat meer ruimte te bieden tussen het zadel en het stuur. Verder heeft u een extra brede stuur zodat u genoeg ruimte heeft voor een kinderzitje voor op de fiets. Dat is meestal het geval als de kleine nog maar een paar maanden is. Opgegeven moment zal de kleine niet meer in het voor-zitje passen. Dan bent u toe aan een kinderzitje achterop! De achterzitjes zijn vaak verkrijgbaar in twee soorten bevestigingen! Namelijk een framebevestiging zitje of een bagagedrager bevestiging zitje. De Framebevestiging modellen zijn vaak het veiligst gezien het feit dat de totale gewicht [ van het zitje en uw kind ] over het gehele frame verdeeld worden en wordt de totale gewicht verdeelde over beide wielen m.b.t. het zwaartepunt van het zitje Echter zal de bevestiging hiervan wat sporen achterlaten op het frame van uw fiets!

De bagagedrager bevestiging-zitjes zijn uiteraard ook veilig. Echter kan het zijn dat de bagagedrager van de betreffende (mama)fiets iets minder gewicht kan verduren! Stel dat de kleine peuter een stevige bouw heeft en wat meer weegt dan de gemiddelde peuter. Dan is het verstandig om voor de framebevestiging zitje te kiezen!
De bagagedrager-zitje is een zitje wat makkelijker erop en eraf gehaald kan worden! Deze zitjes geven vaak wat meer comfort en gemak als het neerkomt op functionaliteit! Zo kunt u het kinderzitje makkelijk afnemen en hoeft u deze niet altijd op de fiets gemonteerd hebben voor het geval dat u een keer zonder de kleine gaat fietsen! Echter is het wel belangrijk dat de fiets een stevige bagagedrager heeft, namelijk een mamafiets-bagagedrager! Alle moederfietsen hebben dat gelukkig! De BSP moederfietsen raden wij iedereen aan!